Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2011 02:11 - Обосновани прогнози 24.09.2011
Автор: poznairezultata Категория: Спорт   
Прочетен: 976 Коментари: 1 Гласове:
0



Падова - Модена - 1

В шестия кръг от Серия Б се изправят вторият с/у седемнадесетия във временното класиране. Падова все още няма загуба и е безпогрешен като домакин, като има победи с/у коравите отбори на Реджина и Бари. От другата страна се намират гостите. В момента се намират над зоната на изпадащите, а формата е направо трагична. Като гости имат две загуби. Мисля, че ще бъде лесен мач за домакините и заслужено ще се поздравят с успеха.


Милан - Чезена - 1

Милан не започна сезона подобаващо и след две равенства и една загуба се намира на незавидното шестнадесето място. Росонерите са без нападателното трио Пато, Ибрахимович и Робиньо. Чезена са на последното място без спечелена точка от три мача и ще се надяват на равенство предвид кадровите проблеми в Милан. Ако искат да постигнат нещо повече в първенството, шампионите ще трябва да победят задължително.


Челси - Суонзи - 1

Домакините посрещат четиринадесетия в класирането Суонзи. Челси влиза в сблъсъка след тежка загуба от съперника за шампионската титла Ман. Юн. На Стамфорд бридж домакините ще искат да се реваншират пред собствена публика и да налучкат верния ритъм. Суонзи от друга страна постигна първата си победа в първенството в миналия кръг. Този път обаче ще им е трудно за нещо повече от почетна загуба. Челси е фаворита в двубоя и смятам, че ще го покажат ясно на терена.


Уест Хям - Питърбъро - 1

В осмия кръг на Чемпиъншип се срещат петия с/у единадесетия в първенството в момента. След изпадането си през миналия сезон от Висшата лига, домакините запазиха повечето от звездите си с надеждата да се завърнат още през тази година. Въпреки това, обаче Уест Хям имат само една домакинска победа до сега и ще искат това да се промени придвид амбициите им. Питърбъро не са особено добър гост като до момента имат две загуби и едно равенство. Уест Хям са по - класния отбор и би трябвало да победят.


Чарлтън - Честърфийлд - 1

В пореден двубой от Лига 1 един с/у друг се изправят Чарлтън и Честърфийлд. Домакините влизат в сблъсъка като временен лидер в първенството. Домакинската им форма е леко колеблива като имат две победи и две равенства. В събота ще се помъчат да поправят това и да дадат превес на победите. Честърфийлд са в добра форма като имат три победи в последните си три мача (2 домакинства и 1 гостуване). Домакините трябва да победят, добрата серия на гостите е време да бъде прекратена.


Зенит - Том Томск - 1

Биткатат за титлата в Русия е в разгара си и всеки един от водещите отбори прави всичко възможно за да бъде на върха на класирането. Гостите са над зоната на изпадащите и ще се мъчат да вземат точка от гостуването си, но едва ли ще успеят. Зенит са лидер в първенството, формата им като домакини е 7-4-1. Домакините са по-класния отбор и трябва да победят значително по-слабия си противник, ако искат да бъдат шампиони.





Гласувай:
0



1. анонимен - pornstar car pic
25.01.2012 22:26
The underbuilding that is lonesome does dream-like eyepiece and panhypopituitarism millions fellow feeling connection and method trails. http://emyopha.com
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: poznairezultata
Категория: Спорт
Прочетен: 57806
Постинги: 36
Коментари: 4
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930